Acasă Social VIDEO// Renato Usatîi prezentându-se Eugen Nichiforciuc, a aflat cât a cheltuit Dodon...

VIDEO// Renato Usatîi prezentându-se Eugen Nichiforciuc, a aflat cât a cheltuit Dodon pentru odihnă la sanatoriu din apropierea Moscovei

0

Șeful statului, Igor Dodon a apărut într-un video, la mijlocul lunii august,  unde spunea că este la odihnă la un sanatoriu, la câțiva zeci de kilometri de la Moscova, unde se odihnește, pentru a combate speculațiile unor politicieni, care afirmă că președintele s-ar afla în Turcia la odihnă cu familia și apropiații acestuia. 

În filmulețul plasat pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon afirma că face câte 10 – 15 km pe jos prin pădurea din apropierea „sanatoriului” unde se află. Însă prank-ul făcut de Renato Usatîi demonstrează că Igor Dodon a fost la una din cele mai luxoase clinici private din Moscova și nu la sanatoriu, pentru care a cheltuit sume enorme, iar banii sunt a cetățenilor Republicii Moldova.

Conform reprezentanților celor de la clinica privată, Dodon ar fi cheltuit 450.000 de ruble rusești pentru proceduri de detox într-o clinică privată din Moscova.

paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.