Acasă Social FOTO// Trei bărbați, prinși cu droguri pe străzile Capitalei

FOTO// Trei bărbați, prinși cu droguri pe străzile Capitalei

0

Trei bărbați au fost prinși cu droguri pe străzile din municipiul Chișinău.

Cazurile au avut loc pe parcursul zilei de 23 septembrie.

Indivizii au fost depistați de către angajații Direcției Regionale Centru a Inspectoratului General de Carabinieri în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice.

În primul caz, este vorba de un bărbat de 40 de ani care căuta intensiv ceva la sol pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei.

Potrivit unui comunicat emis presei, când a fost observat de carabinieri, acesta s-a pierdut cu firea și a recunoscut că prin intermediul aplicației Telegram a cumpărat droguri. 

Pachețelul cu substanțele narcotice a fost găsit în locația indicată de individ. Totodată, asupra acestuia a fost depistat un aparat confecționat artizanal pentru consumul de droguri.

Alți doi indivizi au fost surprinși în spatele unui bloc de locuit de pe strada Andrei Doga din sectorul Râșcani al Capitalei.

Bărbații, de 27 și respectiv 38 de ani, consumau droguri cu ajutorului unui aparat din plastic confecționat artizanal.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Rîșcani pentru documentarea cazului.

Alte circumstanțe se stabilesc.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.