Acasă Social FOTO// Percheziții la Cantemir și Chișinău: Un moldovean fabrica acte false

FOTO// Percheziții la Cantemir și Chișinău: Un moldovean fabrica acte false

0

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD au descins în această dimineață la două adrese din raionul Cantemir și municipiul Chișinău.

Aceasta după ce pe numele unui moldovean a fost deschisă o cauza penală, el fiind suspectat de confecționarea actelor de identitate false pentru care lua sute de euro. 

Ca urmare a perchezițiilor desfășurate atât la domiciliul permanent, dar și la cel temporar, echipa de control a depistat și ridicat mai multe telefoane mobile și device-uri de stocare a informațiilor, asupra cărora există suspiciuni că au fost utilizate în comunicarea cu beneficiarii actelor falsificate. 

În continuare se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru documentarea complexă a cazului.

Poliția de frontieră amintește că pe parcursul săptămânii trecute 3 cetățeni moldoveni, cercetați pentru uz de acte false și care s-au eschivat de la răspundere penală pentru fapta lor, au fost reținuți de polițiștii de frontieră.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.