Acasă Social VIDEO// La un pas de tragedie: elev la un pas de a...

VIDEO// La un pas de tragedie: elev la un pas de a fi luat pe sus de o mașină, chiar pe trecere de pietoni

0

A scăpat ca prin minune! Vorbim despre un elev din capitală care a fost la un pas de tragedie, după ce un BMW a zburat în fața acestuia cu o viteză excesivă. Din imaginile surprinse de o cameră de bord și plasate pe o rețea de socializare, se poate observa cum copilul iese pe trecere, iar BMW-un trece în fața acestuia fără de a se opri. Incidentul a avut loc la intersecția dintre străzile Ion Pelivan și Sucevița.

”Poliția, Primăria!!!!, faceț odată ceva cu trecerile acestea de pietoni (faceți insule de siguranță, limitatoare de viteză, luați permisurile, pedepsiți usturător), căci cu oamenii noștri tot este demult clar. Cum eu pot trimite copilul meu la școală când văd așa ceva??? în preajmă 2 școli și o grădiniță, zilnic trec sute de copii pe acolo.
Pentru cei care circulă așa: vă doresc ca pe copiii voștri și cei apropiați să-i păzescă Cel de Sus de așa ca voi”, a scris martorul pe o rețea de socializare.

Oamenii legii s-au autosesizat în urma acestui caz, iar șoferul care a ignorat regulile de circulație urmează a fi identificat și sancționat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.