Acasă Politic Ceban către pretori: Trebuie să vă punem GPS din urmă ca să...

Ceban către pretori: Trebuie să vă punem GPS din urmă ca să vă urmărim

0

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a găsit o soluţie pentru a-i responsabiliza pe subalterni. În glumă, edilul a menţionat că le va monta funcţionarilor GPS-uri, pentru a se asigura că ei merg în teren ca să rezolve problemele din capitală. Declaraţiile au fost făcute în cadrul şedinţei operative a Primăriei Chişinău.

„Nu staţi în cabinete, în teren toată ziua. Trebuie să vă punem şi dumneavoastră GPS din urmă, să vă urmărim unde staţi. Vă duceţi dintr-un birou în altul sau mergeţi în teren şi verificaţi calitatea lucrărilor”, a spus Ceban.

Nu este prima dată când Ion Ceban critică activitatea pretorilor şi a funcţionarilor de la Primărie. Anterior, edilul chiar l-a sancționat pe pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliţa, şi cel al sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.