Acasă Politic Litvinenco după decorarea interlopului: Dodon este gata să accepte ajutorul clanurilor interlope...

Litvinenco după decorarea interlopului: Dodon este gata să accepte ajutorul clanurilor interlope pentru a nu perde alegerile prezidențiale

0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție după ce, șeful statului, Igor Dodon a decorat un fost interlop cu”Ordinul Gloria Muncii”.

Întro postare pe facebook Sergiu Litvinenco spune că Igor Dodon este gata să accepte ajutorul clanurilor interlope pentru a nu perde alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. Mai mult deputatul susține că si contul președintelui se va umple cu milioane de lei deghizate în sume de 10 sau 20 de mii de lei de la sute de ”donatori”.

Vă mirați că Dodon a decorat un fost interlop? Dar eu cred că lucrurile aici sunt cu mult mai simple și foarte clare – Dodon e disperat că pierde, de aceea ar fi de acord să accepte chiar și ajutorul clanurilor interlope. Inclusiv ajutorul financiar. După ce a făcut tentativa ilegală de a interzice finanțarea campaniei de către partide cu bani obținuți transparent, să vedeți cum începând cu 2 octombrie contul acestuia se va umple cu milioane de lei deghizate în sume de 10 sau 20 de mii de lei de la sute de ”donatori”, în realitate fiind vorba de bani murdari veniți în pungi și culioace, inclusiv de la oameni certați cu legea. Ceea ce nu înțelege Dodon e că nimeni și nimic nu-l mai poate deja ajuta sau salva, a scris Litvinenco întro postare pe facebook

CITEȘTE ȘI: Fost lider interlop, decorat de Igor Dodon cu ordinul Gloria Muncii

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.