Acasă Social VIDEO// Inaugurări din alte țări devenite subiecte de glume ca WC-ul din...

VIDEO// Inaugurări din alte țări devenite subiecte de glume ca WC-ul din Hiliuți

2

Evenimentul de inaugurare a toaletei şcolii din satul Hiliuţi a ajuns subiect de glumă pe un site de satiră şi umor.

Sute de Internauţi au făcut haz pe seama imaginilor în care un deputat socialist, preşedintele raionului Râşcani şi primarul localităţii sunt întâmpinaţi cu pâine şi sare şi taie o panglică roşie la uşa blocului sanitar.

În comentariile lor aceştia au ataşat fotografii de la evenimente similare din state precum Rusia, Serbia sau Guatemala.

Potrivit unui internaut, în Serbia a fost inaugurată cu mult fast o toaletă publică într-un câmp.

Evenimentul a fost pe larg mediatizat de cele mai importante posturi de televiziune din această ţară. De asemenea, acum câteva zile, autorităţile din oraşul rus Celeabinsk au tăiat o panglică roşie la inaugurarea unei platforme de depozitare a deşeurilor.

Aceeaşi gafă au făcut-o anterior şi câţiva oficiali sârbi. Instalarea unei bănci noi într-un parc din Rusia a fost marcată cu baloane, iar într-o localitate din Guatemala, la evenimentul de lansare a unei rampe de acces destinate persoanelor cu nevoi speciale, s-a intonat imnul naţional.

În Argentina, mai mulţi oficiali au făcut fotografii de grup după inaugurarea unui sens giratoriu, iar în urmă cu câţiva ani, un simplu robinet pentru apă a fost inaugurat chiar de preşedintele de atunci Cristina Fernandez.

O altă fotografie la fel de amuzantă vine din Ungaria, unde o porţiune de 19 kilometri de drum a fost inaugurată în prezenţa a tocmai 18 înalţi oficiali de stat.

canal2.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.