Acasă Social VIDEO// Poliția a reținut un suspect în cazul femeii ucise în sectorul...

VIDEO// Poliția a reținut un suspect în cazul femeii ucise în sectorul Botanica

0

Un bărbat de 37 de ani, originar din Capitală, a fost identificat și reținut de către oamenii legii,acesta fiind bănuit de comiterea unui omor.

Crima a avut loc în seara zilei de 7 septembrie pe str. Costiujeni din sectorul Botanica al Capitalei.

Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 79 de ani, care a fost găsită în propria locuință.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către ofițerii de investigație, s-a stabilit că victima se cunoștea cu suspectul. Acesta a venit în ospeție la un vecin de-al victimei și au consumat băuturi alcoolice. Ulterior bărbatul fiind în stare de ebrietate a mers în ospeție și la victimă, unde între ei s-a iscat un conflict urmare la ce individul i-a aplicat lovituri în regiunea capului, după care a lăsat-o fără ai acorda îngrijiri medicale și a părăsit locuința.

În urma traumelor primite femeia a decedat.

Individul în cadrul acțiunilor procesual penale și-a recunoscut vina. Totodată este de menționat că suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

 Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 ani sau cu detenţiune pe viaţă.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.