Acasă Social FOTO// Drone în valoare de 1 milion de lei, descoperite la Costești

FOTO// Drone în valoare de 1 milion de lei, descoperite la Costești

0

Un lot de drone în valoare de un milion de lei, fără acte de proveniență, au fost reținute de polițiștii de frontieră.

Cazul a avut loc acum o zi, iar microbuzul în care se aflau cele 100 de drone a fost stopat la intrarea în oraşul Costeşti, raionul Râşcani

Lotul de drone se afla într-un microbuz ticsit cu marfă adusă din Germania.

Mijlocul de transport a fost stopat în trafic, întrucât polițiștii de frontieră dețineau informația că microbuzul era folosit pentru transportarea bunurilor din statele UE cu tăinuirea acestora la trecerea frontierei de stat.

Astfel, în timpul cercetărilor polițiștii de frontieră au depistat, printre mărfurile transportate, 100 de drone pentru care nu s-a putut prezenta actele de proveniență. Mai mult că nici nu exista declarația vamală pentru acestea. 

Estimativ, cele 100 de drone indică o valoare de 1 milion de lei.

Șoferul, un locuitor al orașului Orhei în vârstă de 29 de ani, a declarat la audieri că i s-a oferit o mie de euro pentru a transporta marfa din Germania în Republica Moldova.

În consecință, lotul de bunuri a fost ridicat în vederea confiscării, fiind depozitat la sediul SPF Costești. 

Alte circumstanțe se stabilesc.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.