Acasă Politic Năstase, întrebat pe cine va susține în turul 2 la prezidențiale

Năstase, întrebat pe cine va susține în turul 2 la prezidențiale

0

Din ce în ce este tot mai clar că turul 2 va fi inevitabil în cadrul alegerilor prezidențiale din toamna acestui an.

Întrebat pe cine va susține în aceste condiții, Andrei Năstase a spus că va face tot posibilul ca să ajungă în al doilea tur.

”Toată lumea se bate în această cursă pentru a câștiga, Andrei Năstase este cndidatul Platformei DA în condițiile în care trebuia să fie candidatul Blocului ACUM, dar iată că oponenta a decis să meargă separat. În aceste condiții noi ne batem să ajungem în turul doi.

Noi vom face astfel încât și liderii politici, dar mai ales cetățenii, să sprijine proiectul de țară care îi cuprinde pe toți”.

Insistând să audă un răspuns clar la întrebarea pe cine Năstase va susține în turul doi, politicianul nu a dorit să dea nume unor potențiali politicieni care ar putea ajunge în al doilea tur.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.