Acasă Social VIDEO// Protest la Curtea de Apel Chișinău: Oamenii își cer apartamentele

VIDEO// Protest la Curtea de Apel Chișinău: Oamenii își cer apartamentele

0

Protest la Curtea de Apel Chișinău. Zeci de oameni, care au investit bani în apartamentele ridicate de o companie de construcție, au scandat în fața instanței.

Acolo au fost examinate recursurile depuse de avocații a trei contabile ale firmei. Protestatarii au cerut ca acestea să rămână în arest.

„Faceți-ne o sărbătoare, lăsați-i tot la închisoare”.

Cu pancarte și megafoane, pentru a fi cât mai vizibili, manifestanții s-au adunat la ora 13 în fața Curții de Apel, acolo unde au fost examinate recursurile a trei contabile ale companiei de la care au procurat apartamentele. Când a început ședința, au început și scandările.

Oamenii spun că au investit bani grei pentru a obține apartamente cu acte în regulă, dar deocamdată nu au reușit să devină proprietarii finali ai locuințelor.

„Cerem acte pentru munca noastră să putem trăi. Avem o vârstă că trebuie să ne scoată de undeva mâine poimâine și să nu ne scoată din drum, dar din casa pentru care am muncit o viață”.

Totodată, avocații companiei de construcții susțin că firma mereu și-a îndeplinit obligațiunile față de investitorii săi, iar acuzațiile aduse mai multor angajați, inclusiv directorului, sunt eronate.

Acum o săptămână, șapte din opt angajați ai companiei au fost reținuți pentru prejudicierea mai multor investitori cu circa 50 de milioane de lei.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.