Acasă Social Accident la Orhei: Un motociclist a murit după ce s-a ciocnit cu...

Accident la Orhei: Un motociclist a murit după ce s-a ciocnit cu o Skoda

0

Un tânăr a murit, iar un bărbat a ajuns la spital, după ce o motocicletă s-a izbit într-un automobil. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 20:30, în apropiere de localitatea Chipirceni, din raionul Orhei.

Noaptea trecută, pe traseul R-20, un tânăr de 22 de ani, originar din localitatea Biești, se deplasa cu o motocicletă de model Ducati, când s-a izbit într-un automobil de marca Skoda Fabia, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 59 de ani.

În urma impactului, tânărul motociclist a murit pe loc până la venirea ambulanței, iar șoferul automobilului a fost transportat la Spitalul municipal Orhei, cu diverse traumatisme.

Totodată, oamenii legii au stabilit că preliminar vinovat de accident s-ar face motociclistul. Motocicleta Ducati era fără plăcuțe de înmatriculare, iar impactul s-a produs după ce tânărul a intrat pe contrasens pentru a efectua o depășire, însă nu s-a asigurat și s-a izbit în Skoda ce venea din sens opus și se deplasa regulamentar.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.