Acasă Social Telenești: O fermă a luat foc, iar flăcările au mistuit 120 de...

Telenești: O fermă a luat foc, iar flăcările au mistuit 120 de pui

0

120 de pui au fost mistuiți de flăcări după ce o fermă din localitatea Coropceni, raionul Telenești a luat foc. Incidentul s-a produs pe 31 martie. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de pompieri și salvatori care ajunși au stabilit că acoperișul fermei este cuprins de flăcări. 

 În urma incendiului a fost afectată suprafața de 120 metri pătrați ai acoperișului. Datorită intervenției operative a echipajelor de salvatori a fost posibilă salvarea a  10 mii de pui, dar și a 14 porci aflați într-o încăpere din apropiere. 

Mai mult, pompierii au reușit să apere de flăcări și o suprafață de peste 800 metri pătrați ai acoperișului fermei. În urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști. 

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în peste 50 situații de risc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.