Acasă Social Încă trei gravide au fost internate cu COVID-19

Încă trei gravide au fost internate cu COVID-19

0

Încă trei gravide au fost confirmate cu COVID-19. În total, la Maternitatea nr. 2 din capitală, sunt internate șase femei însărcinate, care au noul tip de coronavirus. Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că trei paciente sunt de gravitate medie, iar în cazul a altor trei starea de sănătate este satisfăcătoare, transmite IPN.

Viorica Dumbrăveanu a menționat că în stare gravă sunt 26 de pacienți, din cei 125, care sunt la tratament la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. La Spitalul Clinic Republican, din cei 15 pacienți cu COVID-19, 11 înregistrează evoluție gravă.

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 353 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. 73 sunt de import. Alte 280 de cazuri sunt cu transmitere locală.

La nivel mondial, până pe 1 aprilie au fost raportate 859 de mii de cazuri de COVID-19 și peste 42 de mii de decese, cele mai multe fiind în Europa. În Republica Moldova virusul a provocat patru decese, inclusiv unul în regiunea transnistreană. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.