Acasă Politic Reacția lui Filip la declarațiile lui Diacov: Nu poți spăla rufele în...

Reacția lui Filip la declarațiile lui Diacov: Nu poți spăla rufele în public

1

Liderul PDM, Pavel Filip, vine cu o reacție după ce președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov, a declarat că, inclusiv, în cadrul Biroului executiv al Partidului Democrat există persoane care vor să părăsească coaliția de guvernare cu PSRM.

Nu poți spăla rufele în public sau să faci publice discuțiile care au loc în cadrul Biroului executiv. Este evident că sunt păreri diferite… Noi discutăm absolut toate variantele posibile, cântărim beneficiile sau ce avem de pierdut în această situație. Nu cred că a fost o declarație absolut inspirată…”, a declarat el în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

Amintim că Dumitru Diacov a declarat marți, 15 septembrie, că 4 persoane din Biroului Executiv al Partidului Democrat (PD) vor ca formațiunea condusă de Pavel Filip să părăsească coaliția de guvernare PDM-PSRM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Centralism democratic si transparență ar trebui să existe În caz contra revenim la totalitarismul sovietic. Nu e bine și corect cand o persoana decide totul – cine si ce sa vorbească public …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.