Acasă Social CRIMĂ la CĂUȘENI // O mamă, ucisă de propria fiică cu toporul...

CRIMĂ la CĂUȘENI // O mamă, ucisă de propria fiică cu toporul în cap

0

O femeie a murit, după ce a fost lovită în cap cu un topor chiar de către propria fiică. Crima a avut loc astăzi, în localitatea Tănătari, din raionul Căușeni. Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru deschide.md că femeia a fost ucisă de către fiica sa, dar nu de către fiu cum se anunțase anterior.

„La 16 septembrie 2020 ora 11:40 poliția din Căușeni a fost sesizată de asistenta socială din localitatea Tănătari, care a comunicat că venind în vizită la domiciliul unei femei de 80 ani a depistat-o pe aceasta în stare gravă cu plăgi și hemoragie masivă în regiunea feței. Femeia a solicitat și intervenția medicilor, însă până la venirea acestora bătrâna de 80 ani a decedat din cauza traumelor primite.
Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că bătrâna locuia singură în localitatea Tănătari.
Astăzi, dimineața la ea în vizită a venit fiica sa de 45 ani care în urma unui conflict cu mama sa, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un topor în regiunea feței”, susține Vetcu.

Menționăm că inițial, oamenii legii reținuse alt suspect, pe fiul victimei, pentru 72 de ore.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.