Acasă Social O femeie a murit, după ce a fost lovită în cap cu...

O femeie a murit, după ce a fost lovită în cap cu un topor de propriul fiu

0

O femeie a murit, după ce a fost lovită în cap cu un topor chiar de către propriul fiu. Crima a avut loc astăzi, în localitate Tănătari, din raionul Căușeni.

Potrivit poliției locale, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 79 de ani. Aceasta a fost lovită în cap cu un topor de către fiul său, un bărbat în vârstă de 45 de ani. La fața locului imediat a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire, până la venirea echipajului medical femeia a murit, iar aceștia au putut doar să constate decesul.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală. Oamenii legii urmează să stabilească toate circusmtanțele în care a fost comisă crima.

paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.