Acasă Sport Ivan Rakitic este aproape să devină primul fotbalist care pleacă oficial de...

Ivan Rakitic este aproape să devină primul fotbalist care pleacă oficial de la Barcelona

0

Ivan Rakitic este aproape să devină primul fotbalist care pleacă oficial de la Barcelona după umilința din Champions League, 2-8 cu Bayern în sferturi.

Mijlocașul croat de 32 ani va efectua vizita medicală la Sevilla în cursul zilei de luni și, dacă nu vor apărea probleme la teste, va semna un contract valabil trei ani cu gruparea antrenată de Julen Lopetegui.

Ivan Rakitic, aproape de Sevilla

Ivan Rakitic va reveni, astfel, la Sevilla, după șase ani. Mijlocașul croat a mai jucat pentru gruparea andaluză, de unde a fost cumpărat de Barcelona, între 2011 și 2014, câștigând un trofeul al Europa League.

Ivan Rakitic este al doilea mijlocaș central care părăsește Barcelona în ultima perioadă, după Arthur, vândut la Juventus. 

Pentru linia mediană, catalanii l-au transferat pe Miralem Pjanic, de la gruparea torineză, iar Ronald Koeman l-ar mai dori pe Giorginio Wijnaldum, de la Liverpool.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.