Acasă Social Doi vicedirectori ai Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” au depus cereri de...

Doi vicedirectori ai Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” au depus cereri de demisie

0

Doi vicedirectori ai Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga au depus cereri de demisie. Informația a fost confirmată pentru jurnaliștii de la Ziarul de Gardă de surse din cadrul instituției medicale. Potrivit informațiilor, cei care renunță la funcții sunt vicedirectorul medical, Ion Balica și  vicedirector management în sănătate Nina Munteanu. 

ZDG notează că informația despre plecarea din funcție a celor doi nu a fost încă făcută publică oficial, însă  Nina Munteanu și-ar fi dat demisia în semn de protest după eliberarea din funcție a directorului spitalului.

Amintim că, fără explicații, pe 24 martie, premierul Ion Chicu a anunțat că directorul Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru, a fost înlocuit cu Andrei Uncuța.

Spitalul Clinic Republican este una dintre instituțiile strategice în lupta cu COVID-19. Aici, de regulă, sunt internați pacienții în stare gravă sau cei care au comorbidități.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.