Acasă Social Patru lucrători medicali de la Soroca, pozitivi la COVID-19

Patru lucrători medicali de la Soroca, pozitivi la COVID-19

0

Un medic, 2 felceri și o infirmieră de la Substația Medicală Urgentă din Soroca au fost confirmați pozitiv la infecția cu coronavirus. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

„Menționăm că cei 4 angajați ai instituției medicale de la Soroca nu s-au infectat în condițiile de realizare a responsabilităților de lucru, adică nu au intrat în contact cu vreun pacient infectat. Autoritățile investighează acum situația pentru a stabili modul de infectare a lor și cu cine au intrat în contact”, a precizat Stratulat.

Între timp, alți medici și felceri sunt investigați pentru a se afla dacă au contractat coronavirusul, iar un șofer de pe ambulanță este în carantină, scrie observatorul.md. „Un medic de la ambulanță a fost adus ieri la noi și l-am direcționat urgent la Chișinău, nici nu a intrat pe teritoriul spitalului”, a spus Valeriu Bordian, vice-director medical al Spitalului Raional Soroca, potrivit sursei citate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.