Acasă Social Sinteza de weekend: Zeci de șoferi beți, trași pe dreapta de polițiști

Sinteza de weekend: Zeci de șoferi beți, trași pe dreapta de polițiști

0

Polițiștii au identificat peste 2.900 de încălcări în trafic în timpul weekendului, printre care 56 de șoferi au fost surprinși conducând sub influența alcoolului, majoritatea având un grad avansat de ebrietate.

Cea mai frecventă încălcare a fost depășirea limitei de viteză, cu 1.450 de conducători auto înregistrând astfel de abateri. De asemenea, 653 de șoferi nu au respectat semnele de circulație prioritare și semnalele de interzicere ale semafoarelor, iar 465 au parcat vehiculele în locuri interzise.

Printre alte nereguli, 123 de șoferi nu purtau centura de siguranță, iar 157 conduceau vehicule care nu erau supuse reviziei tehnice anuale și nu aveau poliță de asigurare de răspundere civilă auto.

Agenții de patrulare au aplicat sancțiuni și pentru 117 conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor la traversarea străzii.

În plus, în weekend, poliția a intervenit în 322 de cazuri raportate prin intermediul liniei de urgență 112, demonstrând astfel vigilența agenților de ordine în asigurarea siguranței rutiere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.