Acasă Social FOTO // Un avion s-a prăbușit la Vadul lui Vodă: A decedat...

FOTO // Un avion s-a prăbușit la Vadul lui Vodă: A decedat o persoană

0

Un grav accident aviatic a avut loc pe teritoriul bazei de odihnă „Speranța” din orașul Vadul lui Vodă, unde un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, provocând un incendiu. Din păcate, în urma incidentului, o persoană a decedat.

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului în dimineața zilei de 27 octombrie, apelul la Serviciul 112 fiind înregistrat la ora 10:00.

La fața locului au fost trimise patru echipe de salvatori și pompieri, care au constatat că flăcările au cuprins în totalitate aeronava prăbușită, aceasta taxând acoperișul unei clădiri cu un singur nivel. În timpul intervenției, echipajele au descoperit cadavrul unei persoane în interiorul avionului.

Incendiul a fost localizat la ora 10:18, iar stingerea completă a focului a fost finalizată la ora 10:25.

Cauza și circumstanțele prăbușirii avionului urmează a fi investigate de autoritățile competente.

De asemenea, IGSU a raportat că în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 27 de situații de risc diferite.

Foto: IGSU

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.