Acasă Extern Bloc de locuințe lovit de o dronă rusească, la Kiev: cel puțin...

Bloc de locuințe lovit de o dronă rusească, la Kiev: cel puțin o persoană a fost ucisă, iar alte patru rănite

0

Cel puțin un om a murit și alți patru au fost răniți după ce o dronă rusească a lovit vineri seară un bloc de locuințe cu mai multe etaje din capitala ucraineană Kiev, declanșând un incendiu la ultimele etaje ale clădirii. Peste 100 de locatari au fost evacuați în urma loviturii, au anunțat oficialii ucraineni, potrivit Reuters.

Un prim bilanț anunțat de autorități indică un mort și patru răniți, în urma loviturii ruse cu dronă asupra clădirii rezidențiale din Kiev.

Serhîi Popko, șeful administrației militare a capitalei, a declarat că peste 100 de locuitori au fost evacuați din clădirea înaltă din districtul Solomîanskîi, la vest de centrul orașului.

Răniții au fost tratați la fața locului, iar ambulanțele au rămas în apropiere.

Oraşele ucrainene, printre care Kievul, au fost vizate regulat de atacurile ruse cu drone şi rachete de la începutul războiului în urmă cu doi ani şi jumătate. Ucraina le-a cerut aliaţilor să-şi întărească apărarea antiaeriană pe măsură ce se apropie o iarnă grea, Rusia intensificându-şi atacurile asupra infrastructurii energetice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.