Acasă Extern Italia: O moldoveancă, arestată după ce a bătut bătrâna de care îngrijea

Italia: O moldoveancă, arestată după ce a bătut bătrâna de care îngrijea

0

O moldoveancă în vârstă de 55 de ani a fost arestată în Italia, după ce a agresat bătrâna de care îngrijea, în vârstă de 98 de ani. Potrivit informaţiilor, totul s-a întâmlat în localitatea italiană Riccione, provincia Rimini din Emilia-Romagna, iar moldoveanca ar fi sărit la bătaie şi la carabinierii care au intervenit pentru a salva bătrâna.

Moldoveanca fusese deja denunțată în luna ianuarie a acestui an, în San Benedetto Val di Sambro din provincia Bologna, pentru violență domestică. Problemele au început să fie semnalate de aproximativ o săptămână, când bătrâna, care suferă de demență senilă, a început să se plângă rudelor despre comportamentul nepotrivit al îngrijitoarei, angajată cu contract de muncă de aproape patru luni, scrie Newtv.md.

Marți, 22 octombrie, bătrâna i-a povestit nepoatei că a fost lovită de trei ori în umăr de către badanta moldoveancă și a mărturisit că îi este frică de aceasta. Nepoata, constatând că îngrijitoarea era din nou sub influența alcoolului, a decis să alerteze autoritățile, apelând numărul de urgență 112.

La fața locului, carabinierii au încercat să calmeze situația, cerând femeii să-și facă bagajele și să părăsească locuința.

În timpul intervenției însă, comportamentul agresiv al badantei a escaladat, aceasta încercând să-i agreseze chiar și pe carabinieri, ceea ce a dus la arestarea ei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.