Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat critică declarațiile Maiei Sandu din noaptea alegerilor: Acuzațiile...

VIDEO // Vlad Filat critică declarațiile Maiei Sandu din noaptea alegerilor: Acuzațiile sale sunt iresponsabile și fără dovezi

1

Fostul prim-ministru Vlad Filat a lansat o serie de critici dure la adresa președintelui Maia Sandu, în urma declarațiilor făcute în noaptea alegerilor, în care aceasta a afirmat că procesul electoral a fost fraudat într-o măsură fără precedent. Filat a subliniat că, în calitate de lider de stat, Sandu ar trebui să comunice într-un mod responsabil și rațional cu cetățenii, în loc să se lase purtată de emoții și să utilizeze un discurs plin de ură.

Filat a pus la îndoială validitatea afirmațiilor președintei, întrebând retoric despre dovezile concrete care să susțină acuzațiile de fraudă electorală.

„Când ați auzit vreodată cuvântul ‘mulțumesc’ sau ‘iubesc’ din partea Maiei Sandu? Mesajul ei este axat pe dezbinare și învinuiri”, a declarat fostul prim-ministru.

El a sugerat că președintele ar trebui să colaboreze cu Comisia Electorală Centrală și să permită instanțelor de judecată să verifice aceste afirmații.

Filat a remarcat, de asemenea, discrepanța între mesajul aminte în noaptea alegerilor și cel transmis a doua zi, sugerând că acest lucru reflectă un „dezechilibru psihologic” al președintei. În plus, el a ridicat semne de întrebare cu privire la amenințările recente referitoare la închiderea unor televiziuni și la intensificarea măsurilor de ordine publică.

În concluzie, Vlad Filat a cerut claritate și responsabilitate din partea autorităților, subliniind că stabilitatea și unitatea societății depind de o comunicare deschisă și de dovezi concrete în susținerea oricăror acuzații.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.