Acasă Social VIDEO // Conducerea raionului Călărași suspendă lucrările de reabilitare a drumului din...

VIDEO // Conducerea raionului Călărași suspendă lucrările de reabilitare a drumului din Parcani și demontează iluminatul public

0

Conducerea raionului Călărași a oprit lucrările de reabilitare a drumului local din comuna Răciula, satul Parcani, și a demontat lămpile de iluminat public, în urma rezultatelor slabe înregistrate de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile prezidențiale. Informațiile au fost făcute publice de liderul partidului Democrația Acasă, care a mers să discute cu locuitorii.

„Ar trebui să se termine cu vreo 300 m mai la vale, dar s-au oprit aici. Au spus că nu le ajunge bani. Scorul de la alegeri nu-i bun; vă spun eu, PAS a luat doar 16 voturi în acest sat.” a declarat unul dintre consilierii locali ai satului.

Bărbatul a menționat că s-a adresat primariței, dar și președintelui de raion, care ar fi venit la fața locului.

În replică, cel din urmă le-ar fi spus locuitorilor că ar trebui să li se taie lumina și să stea doar cu lămpi de gaz.

„Domnule președinte, dumneavoastră vorbiți așa?” a întrebat consilierul, iar răspunsul a fost: „După cum ați votat, așa și aveți.”

Videoul a ajuns viral pe rețelele de socializare, însă deocamdată autoritățile vizate nu au venit cu o reacție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.