Acasă Social Incident neobișnuit în Chișinău: O mașină închiriată furată de un copil de...

Incident neobișnuit în Chișinău: O mașină închiriată furată de un copil de 14 ani de la un centru de plasament

0

Un bărbat a închiriat o mașină de la RentCar, dar aceasta i-a fost furată din parcare. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, 21-22 octombrie, în jurul orei 00:40, pe bulevardul Constantin Negruzzi din sectorul Centru al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

Persoana care a închriat mașina de marca Renault a alertat poliția despre faptul că mașina i-ar fi fost furată. La scurt timp după apelul păgubitului, datorită intervenției operative a echipajului BPRO MAI 1007, mașina a fost oprită pe strada Mihail Kogălniceanu din capitală.

Oamenii legii au stabilit că automobilul furat era condus de un minor în vârstă de 14 ani de la Centrul de Plasament „Gavroș”.

Angajații IP Centru cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.