Acasă Social Căușeni: Femeia care în septembrie și-a omorât copilul de 5 ani a...

Căușeni: Femeia care în septembrie și-a omorât copilul de 5 ani a murit

0

Femeia din Căușeni, care la mijlocul lunii septembrie și-a omorât băiatul de cinci ani, iar apoi a încercat să se sinucidă, a murit subit în instituția medicală în care urma să treacă expertiza psihiatrică.

Violina Moraru, responsabilă pentru comunicarea Procuraturii Generale cu reprezentanții mass-media, a declarat că, după moartea copilului, a fost pornită o urmărire penală în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de omor intenționat și au fost dispuse expertizele necesare, scrie IPN.

„Pe parcursul efectuării urmăririi penale, în scopul constatării dacă învinuita a acționat cu discernământ, a apărut necesitatea dispunerii expertizei psihiatrice în privința acesteia. În acest scop, femeia a fost direcționată în cadrul Spitalului de Psihiatrie din Chișinău. La 15 octombrie, învinuita a decedat subit în incinta instituției medicale”, a menționat Violina Moraru.

Potrivit medicului legist, semne de moarte violentă nu au fost depistate. Cauzele decesului se examinează în cadrul unui proces penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.