Acasă Social FOTO // Un bărbat, depistat la vama Leușeni cu genți și portmonee...

FOTO // Un bărbat, depistat la vama Leușeni cu genți și portmonee nedeclarate

0

Un bărbat moldovean, în vârstă de 40 de ani, a fost prins de vameși în timp ce încerca să introducă în țară un lot comercial de genți și portmonee, fără a le declara autorităților. incidentul a avut loc la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Conform informațiilor furnizate de Serviciul Vamal, individul s-a prezentat pentru control într-un autocar de model Van Hool, provenind din Italia.

În cadrul verificărilor vamale, printre bagajele personale ale călătorilor, au fost descoperite o cantitate semnificativă de genți și portmonee, toate nedeclarate.

Ca urmare, bunurile au fost confiscate, iar bărbatul riscă să fie sancționat contravențional pentru tentativa de a introduce aceste obiecte fără a respecta reglementările vamale.

Foto: Customs.gov.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.