Acasă Social Accident fatal în Chișinău: O tânără a decedat la spital după o...

Accident fatal în Chișinău: O tânără a decedat la spital după o cădere de pe trotinetă electrică

0

O tânără a murit, după ce a căzut de o trotinetă electrică. Tragedia a avut loc săptămâna trecută, la Institutul de Medicină Urgentă, din Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul instituției medicale.

Astfel, potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o tânără de 32 de ani. La sfârșitul lunii septembrie curent, mai exact în dimineața zilei de 27 septembrie, în jurul orei 07:20, aceasta se deplasa cu o trotinetă electrică, iar la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Liviu Deleanu, ar fi pierdut controlul ghidonului și a căzut pe trotuar cu tot cu trotinetă.

În urma accidentului, tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital în stare gravă. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, după 10 zile cât s-a aflat în spital, joi, 17 octombrie, în jurul orei 17:30, tânăra a pierdut lupta pentru viață.

Amintim că de la începutul anului curent, pe teritoriul țării au fost înregistrate 67 de accidente rutiere cu implicarea trotinetelor electrice, soldate cu 57 de persoane traumatizate, majoritate dintre ele fiind în Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.