Acasă Politic MAE: Apreciem fiecare vot și fiecare gest al cetățenilor noștri

MAE: Apreciem fiecare vot și fiecare gest al cetățenilor noștri

0

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe (MAE) menționează că apreciază fiecare vot și fiecare gest de sacrificiu al cetățenilor moldoveni din străinătate și le transmite tuturor că merită toată admirația.

„Cifre după procesarea a 96% de buletine de vot din diasporă din 234 de secții de votare din străinătate (inclusiv 3 în care s-a votat prin corespondență)”.

De asemenea, MAE vine cu un mesaj de gratitudine către autoritățile străine care au permis realizarea scrutinelor pe teritoriul lor și au asigurat ordinea publică, funcționarilor electorali din rândul serviciului diplomatic pentru organizarea unui proces electoral ordonat și bine coordonat, membrilor diasporei care au activat și în calitate de voluntari. 

„Toți împreună, am asigurat buna desfășurare a scrutinului în străinătate”, mai anunță reprezentanții MAE. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.