Acasă Politic Până la ora 11:00, peste 355 mii de alegători și-au exercitat dreptul...

Până la ora 11:00, peste 355 mii de alegători și-au exercitat dreptul la vot

0

Până la ora 11:00, peste 355 mii de alegători și-au exercitat dreptul la vot. Cifra reprezintă peste 13% din numărul total de alegători. Informațiile sunt prezentate pe siteul oficial al Comisiei Electorale Centrale (CEC).

În Republica Moldova au loc astăzi alegeri pentru funcția de șef de stat și un referendum republican constituțional privind aderarea țării la Uniunea Europeană.

Procedura de vot a demarat la ora 07.00 și se va încheia la ora 21.00. Cetățenii sunt așteptați la cele 2 219 secții de votare, dintre care 1 988 sunt deschise pe teritoriul Republicii Moldova, inclusiv 30 de secții pentru locuitorii din stânga Nistrului. Alte 231 secții de vot sunt deschise în 37 de țări pentru alegătorii din diasporă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.