Acasă Social Transnistria: Doi frați dispăruți de trei zile, găsiți morți într-un automobil în...

Transnistria: Doi frați dispăruți de trei zile, găsiți morți într-un automobil în apele Nistrului

0

Trupurile a doi frați dispăruți în urmă cu câteva zile au fost descoperite în râul Nistru. Cadavrele bărbaților se aflau într-o mașină parțial scufundată.

Ministerul Afacerilor Interne al PMR a confirmat că în vehiculul străin, parțial scufundat în apă, au fost găsite cadavrele fraților Andrei și Serghei Stoyanov, care figurau anterior pe lista persoanelor căutate. Cei doi bărbați dispăruseră pe 16 octombrie, după ce au plecat la pescuit cu o mașină Honda spre malul Nistrului.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele dispariției și găsirii fraților, analizând modul în care vehiculul a ajuns în râu și eventualele motive legate de incident.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.