Acasă Politic LIVE // Exercitarea votului de către candidatul la funcția de președinte...

LIVE // Exercitarea votului de către candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi

0

„Am votat pentru ca tot ce a fost în ultimii 30 de ani de zile să nu se mai repete. La fiecare patru ani, cetățenii merg la vot pentru a vota o schimbare. Am votat așa ca peste 4 ani cetățenii să nu mai vrea o schimbare. Am votat ca Republica Moldova să aibă un om care să răspundă pentru tot și să facă tot ce e necesar pentru cetățeni”, a spus Renato Usatîi, după ce a votat. 

Usatîi a îndemnat cetățenii să iasă la vot, subliniind că fiecare vot contează:

„Vreau să îndemn toți cetățenii: să ieșiți la vot, așa cum am ieșit astăzi eu, ca fiecare cetățean să înțeleagă că votul contează. Votul contează nu pentru un candidat la vot, votul cetățenilor contează pentru viitorul cetățenilor Republicii Moldova”. 

 Deși mama sa a votat atât pentru președinte, cât și la referendum, Renato Usatîi a luat un singur buletin de vot, cel pentru alegerea președintelui.

„Am luat un singur buletin, dar am făcut un apel la cetățeni să facă așa cum știu. Iată mama a luat două buletine.” 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.