Acasă Politic VIDEO // Vasile Tarlev, candidat la funcția de președinte al R. Moldova,...

VIDEO // Vasile Tarlev, candidat la funcția de președinte al R. Moldova, își exercită dreptul la vot

0

Vasile Tarlev, candidatul la funcția de șef al statului din partea Partidului „Viitorul Moldovei”, formațiune creată în baza Partidului „Bugeacul Nostru”, și-a exercitat dreptul la vot. Acesta s-a prezentat la secția de votare alături de soție.

„Am venit cu gânduri foarte bune, de pace, cu curaj și cu dorință de a face lucruri frumoase pentru țară. Avem speranță, avem echipă și idei. Ne dorim să avem condiții mai bune de trai”, a declarat Tarlev.

Acesta a mai spus că „nu e democratic” că alegerile prezidențiale și referendumul sunt organizate în aceeași zi.

„Acest referendum putea fi separat, de a informa mai mult populația, de a discuta, de a dezbate în jurul acestei probleme”, susține candidatul.

Totodată, acesta susține că deja au fost depistate încălcări în procesul de vot.

„Deja statul de ocupă. Prima informație nedorită a fost că Tarlev ar fi exclus din buletinul de vot. A doua informație, mai neplăcută,  este că în spitale personalul medical strânge buletinele de vot ale pacienților pentru ceva. Asta m-a întristat”, a declarat Tarlev.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.