Acasă Social VIDEO // Drochia: Captură de droguri de sute de mii de lei;...

VIDEO // Drochia: Captură de droguri de sute de mii de lei; trei bărbați reținuți

0

Polițiștii din Drochia au destructurat o rețea de distribuție a substanțelor narcotice și psihotrope în nordul țării, în care erau implicați trei bărbați cu vârste de 21, 41 și 61 de ani. Aceștia sunt acuzați că vindeau droguri atât de la domiciliu, cât și prin ascunzișuri stabilite în prealabil, folosindu-se de persoane terțe.

Potrivit oamenilor legii, în urma perchezițiilor, autoritățile au ridicat plante de cânepă, marijuana și echipamente artizanale pentru consumul de droguri.

Valoarea substanțelor confiscate este estimată la 400.000 de lei.

Suspecții riscă pedepse cu închisoarea de până la șapte ani, în urma pornirii unei cauze penale pentru „Circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.