Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat: „Scenariul guvernării PAS pentru alegerile prezidențiale s-a dovedit...

VIDEO // Vlad Filat: „Scenariul guvernării PAS pentru alegerile prezidențiale s-a dovedit greșit”

0

Fostul premier Vlad Filat a făcut recent declarații probing într-o emisiune televizată, afirmând că scenariul guvernării Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și al susținătorilor săi prevedea câștigul Maiei Sandu în primul tur al alegerilor prezidențiale. Potrivit lui Filat, acest plan a început să fie pus în aplicare încă de la alegerile locale din 2023.

Filat a subliniat că pentru a susține acest scenariu au fost pregătite diverse instrumente electorale, printre care referendumuri, vot prin corespondență și proiecte de infrastructură precum „Satul european”. Cu toate acestea, el a declarat că acest plan electoral s-a dovedit a fi greșit, iar obiectivele au fost ratate.

„În final, vom avea un al doilea tur de scrutin, ceea ce demonstrează că strategia inițială a fost ineficientă”, a afirmat Filat, evidențiind o posibilă criză de încredere în conducerea actuală.

PAS deocamdată nu a venit cu un comentariu, în urma acestor deslarații făcute de fostul premier Vlad Filat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.