Acasă Comunicate de presă Renato Usatîi la ASEM: Noul model economic în care cetățeanul este partener...

Renato Usatîi la ASEM: Noul model economic în care cetățeanul este partener cu statul 50/50 poate contribui la apariția a mii de afaceri

0

Candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, a avut recent o întâlnire cu studenții și profesorii de la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), unde a discutat despre inițiativele sale pentru dezvoltarea economică a țării.

Usatîi a prezentat un „noul model economic” în care fiecare cetățean ar deveni partener cu statul în proporție de 50/50, subliniind că acest sistem ar putea facilita apariția a mii de afaceri noi și crearea de locuri de muncă.

„Acest model oferă fiecărui cetățean oportunitatea de a-și lansa propria afacere fără a face investiții inițiale, devenind astfel un partener egal cu statul”, a explicat Usatîi.

„Statul vine cu investiția, iar cetățeanul cu inițiativa și munca. Împreună, construim afaceri profitabile, creăm locuri de muncă și dezvoltăm economia locală. Este timpul ca Moldova să pună pe primul loc ideile inovatoare și să susțină inițiativele antreprenoriale!”, a mai subliniat candidatul.

De asemenea, Renato Usatîi a reiterat că un stat puternic este un stat care generează venituri.

„Obiectivul meu este ca Moldova să câștige bani”, a concluzionat acesta, evidențiind importanța unei economii viguroase pentru prosperitatea țării și bunăstarea cetățenilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.