Acasă Social ULTIMA ORĂ! În municipiul Chișinău începe sezonul de încălzire 2024-2025

ULTIMA ORĂ! În municipiul Chișinău începe sezonul de încălzire 2024-2025

0

Primăria Municipiului Chișinău informează că de joi, 17 octombrie 2024, în Capitală începe sezonul de încălzire 2024-2025 pentru consumatorii din oraș. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Primărie.

Conform documentului emis, S.A. „Termoelectrica”, de comun acord cu S.A. „Apă – Canal Chișinău” vor asigura conectarea obiectivelor fondului locativ și a instituțiilor sociale, conform contractelor încheiate, în baza solicitării acestora.

Totodată, Preturile de sector, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, gestionarii fondului locativ cu orice formă de proprietate, agenții economici și alți consumatori de energie termică, vor pregăti obiectivele pentru primirea agentului termic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.