Acasă Social Rîșcani: Cadavrul unei femei descoperit într-o fântână

Rîșcani: Cadavrul unei femei descoperit într-o fântână

0

O femeie a fost găsită zăcând fără suflare într-o fântână. Descoperirea macabră a avut loc vineri, 11 octombrie, în localitatea Reteni-Vasileuți, din raionul Rîșcani.

Potrivit surselor PulsMedia.MD victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 45 de ani. Pentru extragere cadavrului din fântână a fost nevoie de intervenția angajaților Unității de Salvatori și Pompieri Rîșcani.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar acesta fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi expus expertizelor de laborator ca să fie stabilite cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul.

Totodată, oamenii legii  au pornit o anchetă pentru stabili cum s-a produs tragedia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.