Acasă Social Incident neobișnuit la Orhei: Un bărbat a intrat în forță în inspectoratul...

Incident neobișnuit la Orhei: Un bărbat a intrat în forță în inspectoratul de poliție pentru a-și satisface nevoile fiziologice

0

Un bărbat a ajuns pe mâna poliției, după ce într-o noapte a intrat în sinspectorat ca să-și satisfacă nevoiile fiziologice. Cazul a avut loc vineri, 11 octombrie, în jurul orei 23:00, pe strada Tricolorului 2, la Sectorul de poliție Nr.1 Orhei, al IP Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD dint teritoriu.

potrivit surselor, șeful Sectorului de poliție Nr.1 Orhei, al IP Orhei, a venit la lucru a doua zi demineață și a descoperit faptul că ușa din spate a inspectoratului a fost spartă, de către un individ în vârstă de 48 de ani.

Acesta ar fi spart ușa inspectoratului ca să dea buzna în instituție ca să-și satisfacă nevoiile fiziologice. Individiul a fost reținut de aomenii legii, după care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Orhei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.