Acasă Extern SUA şi Anglia vor discuta despre noi sancţiuni împotriva Rusiei

SUA şi Anglia vor discuta despre noi sancţiuni împotriva Rusiei

0

Wally Adeyemo se va întâlni cu consilierul britanic pentru securitate naţională Tim Barrow, guvernatorul Băncii Angliei Andrew Bailey şi ministrul de stat Stephen Doughty, a declarat Trezoreria.

În timpul călătoriei sale, Adeyemo va sublinia relaţia strânsă dintre SUA şi Marea Britanie şi coordonarea celor două ţări cu privire la provocările geopolitice, inclusiv sprijinul puternic pentru Ucraina, scrie bani.md.

Adeyemo va aborda, de asemenea, activitatea comună de valorificare a activelor ruseşti îngheţate de Occident după invazia Moscovei în Ucraina.

„Secretarul adjunct Adeyemo va discuta despre consolidarea în continuare a sancţiunilor împotriva Rusiei”, a declarat Trezoreria.

Adeyemo intenţionează, de asemenea, să discute o abordare comună a administraţiei Biden şi a guvernului condus de Keir Starmer pentru a stimula creşterea economică şi a reduce costurile prin investiţii strategice în industrii-cheie, cum ar fi producţia avansată şi energia curată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.