Acasă Social Anenii Noi: Elev bătut de colegi. Ce spune poliția

Anenii Noi: Elev bătut de colegi. Ce spune poliția

0

Caz strigător la cer într-un gimnaziu din raionul Anenii Noi. Un băiat ar fi fost umilit și batjocorit de colegii de școală. Persoane din localitate au povestit că elevul ar fi fost bărbierit la sprâncene, lucru de care știe Poliția, Ministerul Educației și Cercetării, dar și Avocatul Poporului.

Potrivit mesajului, minorii care au făcut acest lucru nu sunt la prima abatere de la lege, anterior agresând un alt coleg.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Mariana Didenco, a declarat pentru Realitatea.md că poliția nu a fost sesizată de către rudele copilului și nu a fost înaintată nicio plângere, însă oamenii legii s-au autosesizat pe caz.

„Ne-am autosesizat în baza unei sesizări înaintate de Avocatul Poporului pentru drepturile copilului. Poliția urmează să întreprindă acțiunile de rigoare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a conchis ofițerul de presă al IP Anenii Noi.

Administrația școlii unde s-a produs acest caz nu a răspuns la apelurile redacției Realitatea.MD.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.