Acasă Social DOC // Decret semnat: Vitalie Micov este noul șef al Marelui Stat...

DOC // Decret semnat: Vitalie Micov este noul șef al Marelui Stat Major

0

Vitalie Micov este noul șef al Marelui Stat Major și comandant al Armatei Naționale. Un decret în acest sens a fost semnat vineri, 11 octombrie, de președintele Maia Sandu.

De menționat că Executivul a aprobat pe 9 octombrie o hotărâre privind înaintarea Maiei Sandu a candidaturii lui Micov pentru funcția de șef al Marelui Stat Major, scrie Deschide.md.

Vitalie Micov a deținut anterior mai multe funcții de conducere în cadrul Armatei Naționale. Totodată, acesta a fost primul atașat militar al R.Moldova în SUA și Canada.

De menționat că funcția de șef al Marelui Stat Major a rămas vacantă, după ce Eduard Ohladciuc a fost eliberat ca urmare a expirării contractului de muncă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.