Acasă Comunicate de presă FOTO // Voluntarii lui Renato Usatîi dialoghează cu cetățenii despre soluții pentru...

FOTO // Voluntarii lui Renato Usatîi dialoghează cu cetățenii despre soluții pentru viitorul Moldovei

0

Voluntarii Partidului Nostru continuă să fie primiți cu deschidere și interes de către cetățeni, discutând despre viziunea și prioritățile candidatului la funcția de președinte, Renato Usatîi. Potrivit unui comunicat de presă al partidului, aceștia transmit mesajele partidului privind soluțiile propuse pentru combaterea corupției, dezvoltarea infrastructurii, crearea de locuri de muncă și alte inițiative esențiale incluse în programul electoral al lui Usatîi.

Activitatea voluntarilor se concentrează pe asigurarea că mesajul lui Renato Usatîi ajunge la fiecare cetățean, consolidând astfel legătura dintre partid și comunitate.

„Scopul nostru este să informăm oamenii despre propunerile noastre și să le arătăm că avem soluții concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat un reprezentant al echipei de voluntari.

În plus, Partidul Nostru îndeamnă pe toți cei interesați să adere la echipa lui Renato Usatîi, fie în calitate de voluntari, fie ca observatori la alegerile prezidențiale programate pentru 20 octombrie. Aceasta este o oportunitate pentru cetățeni de a se implica activ în procesul electoral și de a contribui la schimbările pe care le doresc în societate.

Participarea activă a voluntarilor subliniază angajamentul Partidului Nostru de a crea un dialog deschis cu alegătorii și de a construi o platformă solidă pentru viitorul moldovenesc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.