Acasă Diverse Pavel Durov anunță că pe aplicația Telegram vor apărea funcții noi

Pavel Durov anunță că pe aplicația Telegram vor apărea funcții noi

0

Fondatorul și directorul general al Telegram, Pavel Durov, a anunțat că pe aplicația de mesagerie vor apărea mai multe funcții noi.

Printre acestea se numără posibilitatea de a adăuga fotografii, videoclipuri și documente la mesaje după ce acestea au fost deja expediate, dar și posibilitatea de a vedea când a fost editat un mesaj.

„Ador echipa Telegram. Ieri am propus zece îmbunătățiri pentru aplicațiile noastre. Aveam machete pregătite în aceeași zi, iar astăzi avem deja versiuni complet funcționale cu aceste funcții implementate. Aceste actualizări includ cinci îmbunătățiri la cadouri, trei la hashtag-uri, posibilitatea de a adăuga conținut media la un mesaj după ce acesta este expediat și posibilitatea de a vedea când a fost editat un mesaj”, a scris Durov, scrie ziar.md.

Anterior, pe 14 august curent, Telegram a lansat o actualizare care include reacții cu stele și abonamente pentru stele, care permit susținerea creatorilor de conținut, posibilitatea pentru boți și conturi de afaceri de a publica fotografii și videoclipuri cu plată, precum și un nou regim pentru canalele Telegram, care le permite administratorilor să publice mesaje în numele altor canale sau din propriile profiluri personale.

Amintim că Pavel Durov a fost reținut la sfârșitul lunii august în Franța, în contextul unei investigații privind infracțiunile legate de imaginile de abuz sexual asupra copiilor, traficul de droguri și tranzacțiile frauduloase asociate cu aplicația. 

Fondatorul Telegram a achitat o cauțiune de cinci milioane de euro pentru a nu fi ținut în închisoare înainte de judecarea cazului său.

Între timp, Telegram şi-a modificat regulile de utilizare și a eliminat o referire care susținea că discuțiile private din cadrul aplicației sunt scutite de orice formă de moderare.

 Totodată, platforma include în prezent o opțiune prin care utilizatorii pot raporta conținutul considerat ilegal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.