Acasă Extern Crimă terifiantă: Două fetițe ucise de sora vitregă în timp ce părinții...

Crimă terifiantă: Două fetițe ucise de sora vitregă în timp ce părinții erau la poliție

0

O tragedie cutremurătoare a avut loc în orașul Togliatti, Federația Rusă, unde două fetițe au fost ucise cu brutalitate de către sora lor vitregă în timpul absenței părinților, care se aflau la poliție. Potrivit presei ruse, victimele, în vârstă de doi și cinci ani, au fost găsite fără viață pe balcon de către o altă soră, în vârstă de 10 ani.

Principalul suspect în acest caz este sora vitregă mai mare, în vârstă de 13 ani. După comiterea crimei, aceasta a ieșit calm la o plimbare, iar ulterior i-a recunoscut mamei sale fapta comisă.

„Indicii arată că fata a acționat impulsiv și i-a mărturisit mamei sale ce s-a întâmplat”.

Se pare că mama copiilor avea o situație tumultoasă acasă, având chiar anterior o plângere depusă împotriva partenerului său pentru violare de domiciliu. Cu toate acestea, după gestul romantic al bărbatului, femeia a decis să-l ierte și să-l primească din nou în casă.

Familia, care creștea cinci fete, a fost descrisă de vecini ca fiind prosperă, iar părinții își iubeau foarte mult copiii. Totuși, nu au observat semne de agresivitate la fata de 13 ani.

Incidentul a șocat întreaga comunitate, iar anchetatorii continuă să interacționeze cu suspecta, deși nu o pot reține din cauza vârstei sale. Conform martorilor oculari, pe corpul fetițelor au fost găsite urme de mușcături, iar scena găsită de sora mai mare a fost deosebit de traumatică.

Cazul a stârnit o reacție puternică în rândul autorităților și al comunității, generând întrebări severe asupra situației familiale și a siguranței copiilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.