Acasă Extern Taylor Swift a depășit recordul Rihannei devenind cea mai bogată artistă

Taylor Swift a depășit recordul Rihannei devenind cea mai bogată artistă

0

Cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată de revista Forbes drept cel mai bogat artist din lume, cu venituri estimate la peste 1,6 miliarde de dolari.

Taylor Swift o devansează astfel pe Rihanna, care s-a aflat anterior în fruntea listei cu venituri estimate la 1,4 miliarde de dolari, scrie stirileprotv.ro.

Până în 2023, Eras Tour al lui Taylor Swift a depăşit pragul de venituri de un miliard de dolari, potrivit Pollstar, publicaţie specializată în industria muzicală. Cântăreaţa americană a fost primul artist care a trecut acest prag.

Întregul turneu al lui Taylor Swift, care urmează să se încheie în decembrie 2024, după 152 de concerte, a generat venituri de aproape 1,5 miliarde de dolari. Cântăreaţa îl depăşeşte astfel pe Elton John, al cărui turneu de adio, Farewell Yellow Brick Road, a avut încasări de 939 de milioane de dolari, cu de cinci ori mai multe concerte decât Eras Tour.

Filmul turneului ei, difuzat în cinematografele din întreaga lume, a fost, de asemenea, un succes uriaş. În primul său weekend de lansare în SUA, a avut încasări de 92,8 milioane de dolari.

Desemnată personalitatea anului 2023 de revista Time, ea este şi unul dintre puţinii artişti care pot stimula economia regiunilor prin care trece sau pot face să explodeze un brand. 

Influenţa sa se extinde şi în politică, unde poate, de exemplu, să încurajeze mii de americani să se înscrie la vot cu o singură postare pe reţele. Acesta este cunoscut sub numele de „efectul Taylor Swift”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.