Acasă Social Ministerul Culturii avertizează despre un document fals care circulă pe internet

Ministerul Culturii avertizează despre un document fals care circulă pe internet

0

Un decret fals, „semnat” de Ministerul Culturii și transmis pe adresele de mail ale mai multor cetățeni, circulă în aceste zile pe internet. Conform „documentului”, care a fost transmis și la adresa redacției noastre, participanții la Festivalul LGBT ar urma, în perioada 10-13 octombrie curent, să beneficieze de zile libere și plătite. Ministrul Culturii a publicat imediat o infirmare, subliniind că este fals, scrie realitatea.md.

În acest sens, ministerul îndeamnă cetățenii să verifice întodeauna sursele de informare și să consulte canalele oficiale de comunicare ale instituției pentru a obține date corecte și actualizate cu privire la activitățile și inițiativele acestuia.

Ministerul Culturii dezminte informațiile legate de pretinsul ordin circulat astăzi în spațiul public, subliniind că acesta este un FALS.

Autoritățile au avertizat anterior despre tentative de distribuire a documentelor falsificate. Vă îndemnăm să vă informați din surse verificate și să consultați canalele oficiale de comunicare ale Ministerului Culturii pentru informare corectă și actualizată cu privire la activitățile și inițiativele noastre”, se arată în mesajul Ministerului Culturii.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.