Acasă Politic Ursula von der Leyen se va întâlni cu președinta Maia Sandu la...

Ursula von der Leyen se va întâlni cu președinta Maia Sandu la Chișinău

0

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine joi la Chișinău. Șefa statului, Maia Sandu, va avea o întrevedere cu președinta. Despre vizita oficială anunță chiar Președinția într-un comunicat de presă, scrie realitatea.md.

Potrivit aceleași surse, vizita subliniază relația tot mai apropiată între Chișinău și Bruxelles, după ce țara noastră a obținut statutul de stat candidat la UE în iunie 2022, și a început oficial negocierile de aderare în iunie, curent.

„Pentru briefing, jurnaliștii sunt așteptați la Reședința de Stat, strada Nicolae Iorga, 23, începând cu ora 10:30 și nu mai târziu de 10:50. Accesul se va face doar în baza acreditărilor. Președinta Maia Sandu va avea o întrevedere cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care vine în vizită de lucru în Republica Moldova”, se arată în nota informativă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.